Αποσύρονται για διόρθωση οι πίνακες για την κοινωφελή απασχόληση. Ραγδαίες οι εξελίξεις. Η βροχή ενστάσεων »τίναξε» την διαδικασία στον αέρα

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το ΙΝΕ- To Περιφερειακό Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε Δυτικής Μακεδονίας (ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε) ως δικαιούχος φορέας της υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 5.302/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Καστοριάς» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ανακοινώνει ότι μετά από αυτεπάγγελτο έλεγχο που έκανε στους πίνακες που αναρτήθηκαν στις 12/7/2012 διαπίστωσε λάθη που οφείλονται σε αναριθμητισμό κατά την εισαγωγή κωδικών στους υποψηφίους. Κατά συνέπεια αποσύρει τους πίνακες για διόρθωση και επανέκδοση τους.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε

Δυτικής Μακεδονίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καραβασίλης Ιωάννης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιούλιος, 2012, 7:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αποσύρονται για διόρθωση οι πίνακες για την κοινωφελή απασχόληση. Ραγδαίες οι εξελίξεις. Η βροχή ενστάσεων »τίναξε» την διαδικασία στον αέρα”

  1. maria

    οτι’ναι γινεται, μπουρδελοκρατος…

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr