Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς για την συλλογική σύμβαση εργασίας

Με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και των τριών σωματείων του κλάδου της Γούνας, του σωματείου Γουνεργατών ΄΄Το Κέλετρον΄΄ του σωματείου Γουνεργατών – Ιματισμού και Δέρματος ΄΄ Ο προφήτης Ηλίας΄΄ και του σωματείου Γουνεργατών Σιάτσιστας με θέμα την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την Ομοσπονδία Γούνας, που θα οριοθετεί και την έναρξη διαλόγου για τα τρία σοβαρότερα θέματα που απασχολούν το κλάδο της Γούνας και που είναι :

  1. Η εποχικότητα στον κλάδο της Γούνας
  2. Η αμοιβή εργασίας με το κομμάτι &
  3. Η αναβάθμιση και λειτουργία της Σχολής Γουνοποιίας

Στην σύσκεψη διαπιστώθηκε απόκλιση στις θέσεις των τριών σωματείων του κλάδου, ενώ η θέση των Εργατικών Κέντρων Καστοριάς και Κοζάνης ήταν κοινή.

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς μετά και την ισχύ της μετενέργειας στις Σ.Σ.Ε, που ουσιαστικά σηματοδοτεί την μη ύπαρξη κλαδικής Σ.Σ.Ε στο κλάδο της Γούνας, με ότι αυτό συνεπάγεται, θα συνεχίσει την προσπάθεια συνεννόησης μεταξύ Εργαζομένων, αλλά και την έναρξη διαλόγου μεταξύ των Εργαζομένων και Εργοδοτών, που τόσο ανάγκη έχει η τοπική κοινωνία μας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των γουνεργατών και στην κατεύθυνση που παραπάνω περιγράψαμε.

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιούλιος, 2012, 7:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr