Κεπαπτσόγλου » ζητώ απόλυτη διαφάνεια, να ζητηθεί η προσκόμιση των πρωτότυπων δικαιολογητικών και ειδικά βεβαίωση ανεργίας»

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας Ν.Καστοριάς. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία με την ανακοίνωση του πίνακα επιτυχόντων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο Νομό Καστοριάς, καθώς και τα πολλαπλά λάθη, παραλήψεις και αστοχίες κατά τη διαδικασία επιλογής των επιτυχόντων, για την πλήρη αποκατάσταση της απόλυτα διαφανούς διαδικασίας στην τοπική κοινή γνώμη, παρακαλούμε όπως, παρότι αναρμόδιοι, πριν την υπογραφή των συμβάσεων εργασίας μεταξύ επιτυχόντων και ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε., να ζητηθεί η προσκόμιση όλων των πρωτότυπων δικαιολογητικών και ιδιαίτερα βεβαίωση της ανεργίας τους από το αντίστοιχο γραφείο του ΟΑΕΔ.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιούλιος, 2012, 11:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr