Ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμαρχο Καστοριάς

Η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή Καστοριάς κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο επισκέφτηκε, την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους ο κ. Δήμαρχος τους ενημέρωσε για τα τρέχοντα προβλήματα του Δήμου, όπως οι πόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το πρόβλημα της ανεργίας, η ταχύτερη υλοποίηση έργων στο ΕΣΠΑ, η εξυγίανση της λίμνης, η λειτουργία του Πανεπιστημιακού τμήματος της Αρχιτεκτονικής Σχολής, το πετρέλαιο θέρμανσης, τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες, οι κοινωνικές δομές (Βοήθεια στο Σπίτι), η σύνδεση της πόλης της Καστοριάς με την Εγνατία Οδό και πολλά άλλα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιούλιος, 2012, 10:18 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr