761.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

  • Περίπου 761.000 δημόσιοι υπάλληλοι είχαν απογραφεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και ενώ ανακοινώθηκε παράταση μίας εβδομάδας
  • Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από το Δημόσιο πληρώνονται άμεσα περίπου 950.000 υπάλληλοι (αν υπολογίσουμε και τους περίπου 180.000 συνταξιούχους), ενώ το επόμενο διάστημα με την απογραφή των εργαζομένων σε ΝΠΙΔ και σε εισηγμένες στο Χρηματιστήριο επιχειρήσεις του Δημοσίου, το κράτος θα είναι σε θέση να γνωρίζει και πόσους πληρώνει έμμεσα.
  • Υπενθυμίζεται ότι όποιος δημόσιος υπάλληλος δεν απογραφεί μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 29/7, διακόπτεται η μισθοδοσία του.
  • Η ολοκλήρωση της διαδικασίας της απογραφής θα σημάνει την έναρξη της λειτουργίας της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (πιθανότατα από Οκτώβριο) απ’ όπου θα πληρώνονται όλοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου αλλά και τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του κράτους με μαζικές μετατάξεις υπαλλήλων.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιούλιος, 2010, 3:52 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr