Συνωστισμός υποψηφίων για το πράσινο χρίσμα

 • Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων στο ΠαΣοΚ, μολονότι τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής το αρνούνται, έχουν προκαλέσει γκρίνιες σε πολλές περιοχές. Τα εκκολαπτόμενα αντάρτικα είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά, αν και είναι νωρίς να εκτιμήσει κανείς πόσοι θα αντέξουν ως το τέλος που μπορεί να είναι τον Σεπτέμβριο. Στις περιοχές που έχει προαναγγελθεί η διαδικασία των δημοσκοπήσεων υπάρχει προβληματισμός για την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων αν γίνουν τελικώς μέσα στον Αύγουστο.
 • Οσο περνούν οι ημέρες στενεύουν τα περιθώρια και για τη διεξαγωγή προκριματικών εκλογών.
 • «Το Βήμα» παρουσιάζει σήμερα τα ονόματα που συζητούνται για τους υπόλοιπους δήμους της χώρας.
 • Η Ζάκυνθος είναι ακόμα μια περίπτωση με πολλές υποψηφιότητες, ανάμεσά τους οι Αντ. Αντίοχος, Στ. Μποζίκης και Β. Γαβριέλης . Στην Κεφαλλονιά ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι Γ. Τσιλιμιδός και Μ. Κοτσιλίνης . Στη Λευκάδα έχει ξεσπάσει εμφύλιος με τον βουλευτή του νομού να στηρίζει τον Κ. Αραβανή και το μεγαλύτερο κομμάτι της νομαρχιακής επιτροπής να στηρίζει τον Γ. Κούρτη. Αποτέλεσμα είναι να κινείται και ο πρώην ναύαρχος Θ. Κατωπόδης . Για τον Δήμο Κέρκυρας ενδιαφέρεται ο νυν δήμαρχος Σ. Μικάλεφ αλλά και ο Αλ. Αυλωνίτης.
 • Για τον Δήμο Αγρινίου είναι σχεδόν βέβαιος υποψήφιος ο Π. Μοσχολιός, αλλά απειλεί με αντάρτικο ψηφοδέλτιο ο πρώτος επιλαχών βουλευτής Β. Αντωνόπουλος. Στο Μεσολόγγι θα διενεργηθεί δημοσκόπηση μεταξύ του δημάρχου Ι. Αναγνωστόπουλου και των Ι. Τέγα, Ι. Ψαράκη και Π. Κατσούλη. Για τον Δήμο Πατρέων υπάρχει δυστοκία έπειτα από την αποχώρηση του Α. Φούρα. Ενδιαφέρον πάντως έχουν εκφράσει οι Γ. Θωμάς, Μαρία Κυριακοπούλου, Δ. Πεφάνης και Γ. Δημαράς. Η δημαρχία του Πύργου ελκύει πολιτικά τον σημερινό δήμαρχο Μ. Παρασκευόπουλο αλλά και τους Ν. Φάμελο, Αντ. Καράμπελα, ενώ εκτιμάται ότι δεν θα έλεγε όχι σε ένα πιθανό χρίσμα ο βουλευτής Τ. Αντωνακόπουλος. Στην Αμαλιάδα ο σημερινός δήμαρχος Ι. Λυμπέρης φαίνεται ότι δεν ενώνει όλον τον χώρο του ΠαΣοΚ ούτε καν τους βουλευτές, οπότε προβάλλει η υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Χρ. Χριστοδουλόπουλου αλλά και του αντινομάρχη Ευ. Μπαλκάμου.
 • Στη Χαλκίδα κονταροχτυπιούνται οι Δ. Αναγνωστάκης και Χρ. Παγώνης. Στη Θήβα παλεύουν για το χρίσμα οι Ν.Σβίγγος (νυν δήμαρχος), Γ. Ψυχογιός, Δ. Αγγέλου (αντινομάρχης) και ο Στ. Χαλβατζής και στη Λιβαδειά ο δήμαρχος Δ. Τσιφής και ο Ν. Παπαγγελής. Στη Λαμία, από την άλλη πλευρά, καταγράφεται κενό στις υποψηφιότητες. Για τον Δήμο Καρπενησίου ενδιαφέρεται ο νυν δήμαρχος Β. Καραμπάς και οι Λ. Παπαδόπουλος και Ι. Σταμάτης . Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει δημοσκόπηση. Στη Λάρισα διεκδικούν το χρίσμα ο δήμαρχος Ασ. Ασημακόπουλος και οι Α. Καραχάλιος και ο Π. Μπανανάς.
 • Στην Κόρινθο μάλλον θα είναι ξανά υποψήφιος ο δήμαρχος Αλ. Πνευματικός. Στο Ναύπλιο έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Τ. Σαλεσιώτης και Ι. Γκιόλας, στο Αργος οι Δ. Φράγκος και Γ. Αναγνώστου και στη Σπάρτη ακόμα η λίστα είναι κενή.
 • Στη Μυτιλήνη έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο νυν δήμαρχος Ν. Γιακαλής, με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Απ.Πατέστος , Γ. Πατερέλης και Ν. Ζούρος. Στην Κω θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο νυν δήμαρχος Γ. Κυρίτσης και πρώην δήμαρχος και βουλευτής Κ. Καϊσερλής και στη Ρόδο οι δύο πρώην βουλευτές Β. Παπανικόλας και Γ. Παρασκευάς.
 • Για τους δήμους Ηρακλείου και Ρεθύμνου είναι αδιαφιλονίκητα φαβορί οι σημερινοί δήμαρχοι Ι. Κουράκης και Γ. Μαρινάκης, αντιστοίχως. Στα Χανιά έχει δοθεί άτυπο χρίσμα στον βουλευτή Μ. Σκουλάκη. Στην Ιεράπετρα εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Σ. Αναστασάκης .to vima
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιούλιος, 2010, 5:50 μμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr