«ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΛΕΫ ΣΤΟ ΧΑΝΙ-ΜΠΙΡΙΚΙ»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και επισκευής της γέφυρας στρατιωτικού τύπου Μπέλεϋ που βρίσκεται στο δρόμο Καστοριάς-Κορομηλιάς-Ν. Οικισμού Κορεστείων (διασταύρωση Χάνι Μπιρίκι).

Η γέφυρα, που έχει μήκος 30,50 μέτρα, κατασκευάστηκε από το στρατό το έτος 1962 και παρέμεινε ασυντήρητη έως και σήμερα, παρά το χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

 

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς δημοπρατήθηκε σχετικό έργο προϋπολογισμού 20.000 ευρώ ώστε να γίνουν οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες. Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν εργασίες καθαίρεσης του παλαιού ξύλινου οδοστρώματος και αντικατάστασή του με νέο βαμμένο από ξυλεία ελάτου, βαφή του μεταλλικού τμήματος της γέφυρας και αντικατάσταση κάποιων μεταλλικών εξαρτημάτων της.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2012 της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και αναμένεται να υλοποιηθεί ως το τέλος Σεπτεμβρίου 2012.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Ιούλιος, 2012, 1:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr