Ξεκίνησε η μεγαλύτερη έρευνα για τις βλάβες που προκαλούν τα κινητά!

00:59 – Ξεκίνησε η μεγαλύτερη έρευνα που αφορά τη χρήση των κινητών και πως αυτή επηρεάζει μακροπρόθεσμα την υγεία μας.Η έρευνα θα παρακολουθήσει περίπου 250.000 κατόχους κινητών σε διάστημα 30 χρονών για να εντοπίσει τις επιπτώσεις που έχουν τα κινητά στην υγεία των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Η έρευνα θα διεξαχθεί στη Βρετανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Σουηδία και Δανία, πάντα σε συνεργασία με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.Τα στοιχεία της έρευνας θα είναι διάφορα ερωτηματολόγια, οι αναλυτικοί λογαριασμοί, καθώς και το ιατρικό ιστορικό του κάθε χρήστη.Η έρευνα έχει ως στόχο να αναζητήσει τη σχέση της χρήσης κινητού εκτός από τον καρκίνο, αλλά και με νόσους όπως το Alzheimer’s και το Parkinson’s.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Απρίλιος, 2010, 1:00 πμ. στις Κατηγορίες ΔΙΕΘΝΗ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr