Το Εργατικό κέντρο Καστοριάς για την πώληση της ΑΤΕ

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς καλεί όλους, εργαζόμενους και ανέργους , να συμπαρασταθούν μαζικά, στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Τράπεζας για την υπεράσπιση της ύπαρξης και της λειτουργίας της .

Οι απαράδεκτες, πολιτικά, οικονομικά και νομικά, αποφάσεις για τη διάσπαση της ΑΤΕ και το χάρισμά της, που εκδηλώθηκαν ξαφνικά και συνωμοτικά, δεν πρέπει να περάσουν έτσι, δεν πρέπει υλοποιούμενες να επιφέρουν τη χαριστική βολή στον πρωτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας και κύρια, στον αγροτικό.

Μετά τις εξοντωτικές περικοπές των αποδοχών και των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων , οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ βρίσκονται, πλέον, αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα της απασχόλησής τους, υφιστάμενοι τις συνέπειες των σφαγιαστικών πολιτικών της τρόϊκας και των ντόπιων εκφραστών της.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούλιος, 2012, 9:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr