Τους 13 υποψήφιους περιφερειάρχες ανακοίνωσε το ΚΚΕ.Στη Καστοριά ο Γ. Τίγκας

 • Υποψήφιος αντί-περιφερειάρχης του ΚΚΕ στον Νομό Καστοριάς ο Γιώργος Τίγκας.
 • Την ερχόμενη Τετάρτη το τοπικό ΚΚΕ θα ανακοινώσει επίσημα τον υποψήφιο Αντιπεριφεριάρχη και τους υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στο νομό μας.
Τα ονόματα των 13 υποψήφιων περιφερειαρχών ανακοίνωσε  το ΚΚΕ. Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ο Θανάσης Παφίλης. Ο Βαγγέλης Μπούτας στην περιφέρεια Θεσσαλίας, η Λίλα Καφαντάρη στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Περιφέρεια Αττικής: Παφίλης Θανάσης του Σπύρου. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, βουλευτής Α’ Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Κωνσταντινίδης Θεοδόσης του Νικολάου. Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Περιφέρεια Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας: Μαρίνος Γιώργος του Βασιλείου. Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Εύβοιας.
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Μπούτας Βαγγέλης του Θωμά. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

 • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Τσάκωνας Αντώνης του Φώτη. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης ΔΕΗ Πτολεμαΐδας.

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Τρέλλης Χρήστος του Ιωάννη. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης του ΚΚΕ.
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Καραθανασόπουλος Νίκος του Πέτρου. Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, μέλος του τμήματος Οικονομίας της Κεντρικής Επιτροπής και της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Γόντικας Νίκος του Ανδρέα. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Περιφέρεια Ηπείρου: Κωτσαντής Κώστας του Θεοδώρου. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειο-Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Περιφέρεια Ιονίου: Γουλής Θόδωρος του Σπύρου. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Περιφέρεια Κρήτης: Ορφανός Στέλιος του Αντώνη. Πολιτικός μηχανικός, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Γεννήθηκε το 1953. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ πριν την εξέγερση του Πολυτεχνείου, συνελήφθη και βασανίστηκε από τη χούντα. Στέλεχος του ΚΚΕ σε πολλούς τομείς δουλειάς, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος. Μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ- ΤΑΚ από το 2001 – 2010. Υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Κρήτης από το 1998 έως σήμερα.
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Κόρακας Στρατής του Χρήστου. Στέλεχος του ΚΚΕ.
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Καφαντάρη Λίλα του Ηλία. Ηθοποιός, διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σήμερα είναι αντιπρόεδρος του ΣΕΗ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιούλιος, 2010, 10:35 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr