Παρέμβαση Π. Κεπαπτσόγλου για τους 200 αστυνομικούς

Ο πρώτος δήμαρχος που παρεμβαίνει με επιστολή προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης :

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Απευθυνόμαστε σε εσάς με αφορμή την απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας για ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ροδόπης και Ξάνθης για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης με την μετακίνηση 1881 συνοριακών φυλάκων από ολόκληρη την επικράτεια στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.

Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μετακίνηση 195 συνοριακών φυλάκων από το Νομό Καστοριάς και 471 αστυνομικών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις και η αντιμετώπισή του αποτελεί μείζον ζήτημα για την Ελληνική κυβέρνηση αλλά ένα εθνικό επιχειρησιακό σχέδιο δεν μπορεί να βασίζεται στην προσωρινή ενίσχυση της περιφρούρησης μιας περιοχής, αποδυναμώνοντας την ακριτική περιφέρεια.

Με τη μετακίνηση αυτού του αριθμού συνοριακών φυλάκων από το Νομό Καστοριάς θα δημιουργηθεί άμεσα ένα μεγάλο κενό αστυνόμευσης σε μια ακριτική περιοχή που βιώνει εδώ και χρόνια την παράνομη εισαγωγή μεταναστών, τη λαθρεμπορία ναρκωτικών ουσιών και όπλων, την παράνομη υλοτομία των δασών αλλά και σωρεία διαρρήξεων και κλοπών σε κατοικίες των ορεινών χωριών που συνορεύουν με την Αλβανία.

Για το λόγο αυτό διατυπώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στο συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο, υπερασπιζόμενοι τη δημόσια ασφάλεια του τόπου μας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το έργο των συνοριοφυλάκων.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος

 

 

 

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Αύγουστος, 2012, 8:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr