ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.

11:13 – Πρόβλημα και για το Κέντρο Ελληνικής Γούνας; – Η προηγούμενη κυβέρνηση μεταξύ άλλων φορέων είχε την πρόθεση να καταργήσει πολλούς φορείς : Συγχώνευση της Εταιρείας Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας, Ενδυσης και Ινών ΑΕ (ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ), της «Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοϊας ΑΕ» (ΕΛΚΑ ΑΕ) και της «Κέντρο Ελληνικής Γούνας ΑΕ» (ΚΕΓ ΑΕ) με την «Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού ΑΕ».Σήμερα διορίζει και στο Κέντρο Ελληνικής Γούνας νέο διοικητικό συμβούλιο αλλά


με τηλεοπτικά ρεπορτάζ από χθες η κ. Κατσέλη χρειάσθηκε να βγάλει ανακοίνωση διευκρινιστική λέγοτας πως οι νέες διοικήσεις θα είναι για 2-3 μήνες

Δηλ. και στο ΚΕΓ Κράγια & Χριστοφορίδης θα μπουν για δυο μήνες;

Η ανακοίνωση :

Με αφορμή ρεπορτάζ στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER , σύμφωνα με το οποίο η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη «διορίζει Δ.Σ. σε Οργανισμούς που έχουν καταργηθεί», από το Υπουργείο ανακοινώνονται τα εξής:
Οι διοικήσεις στις δύο Εταιρείες (Αργιλομάζα ΑΕ και Αργυροχρυσοχoϊα ΑΕ) είναι προσωρινές (περίπου για 2-3 μήνες) και ορίστηκαν προκειμένου να προετοιμάσουν τις αναγκαίες διοικητικές, λογιστικές και νομικές διαδικασίες για την συγχώνευση.
Γι’ αυτό το λόγο τα Δ.Σ. είναι τριμελή και κοινά, τα δύο δε από τα μέλη τους προέρχονται από τη διοίκηση του ΕΛΚΕΔΕ ενώ δεν θα αμείβονται από τις υπό συγχώνευση Εταιρείες.
Υπογραμμίζεται άλλωστε, ότι η πρόταση για συγχώνευση των δύο προαναφερθεισών Εταιρειών με το ΕΛΚΕΔΕ έχει ήδη προταθεί από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας τόσο στην Αντιπροεδρία όσο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Απρίλιος, 2010, 11:14 πμ. στις Κατηγορίες ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr