771 μόνιμοι στα νοσοκομεία

  • Μία νέα προκήρυξη για νοσηλευτικό προσωπικό ετοιμάζεται από το υπουργείο Υγείας και αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για 771 θέσεις τακτικών υπαλλήλων διαφόρων κατηγοριών, κλάδων και ειδικοτήτων που θα απασχοληθούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.
  • Οι βασικές ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη είναι ΤΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Μαιευτικής, ΔΕ Νοσηλευτικής και ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των νοσοκομείων μέχρι να αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο σύστημα που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας και προβλέπει πρόσληψη μέσω κυλιόμενων πινάκων που θα καταρτίσει το ΑΣΕΠ.
  • Ο κύριος όγκος των θέσεων προορίζεται για τα νοσοκομεία Αττικής, μεταξύ των οποίων Ευαγγελισμός, Αγία Σοφία, Ασκληπιείο Βούλας, Ελενα Βενιζέλου, Γ. Γεννηματάς, Σωτηρία, Αγιος Σάββας, Αττικόν, ΚΑΤ, Θριάσιο Ελευσίνας, Μεταξά, Π. και Α. Κυριακού, Λαϊκό, Αλεξάνδρα, Πατησίων, Ελπίς, Παίδων Πεντέλης, Κωνσταντοπούλειο Ν. Ιωνίας, Α. Φλέμινγκ και Δρομοκαΐτειο.
  • Παράλληλα θα καλυφθούν ανάγκες των νοσοκομείων Θεσσαλονίκης όπως Γ. Γεννηματάς, Ιπποκράτειο, Αγ. Παύλος και Παπανικολάου, καθώς και σε νοσοκομεία του Ηρακλείου Κρήτης (Βενιζέλειο- Πανάνειο, Ηρακλείου), Ιωαννίνων (Γενικό Ιωαννίνων) και στα Γενικά Νοσοκομεία Χανίων και Τρικάλων. TA NEA
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιούλιος, 2010, 11:00 μμ. στις Κατηγορίες ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr