Κλείνει στις 8 το πρωί της Δευτέρας η υποβολή των Ε1

Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κλείσει το θέμα της πληρωμής με δόσεις των φόρων εισοδήματος. Σύμφωνα με στέλεχος που μετέχει στις διαπραγματεύσεις, η Τρόικα δυσανασχετεί στην πρόταση για μέχρι δέκα δόσεις στην πληρωμή των φόρων και μάλλον η τελική λύση θα προβλέπει λιγότερες (ίσως πέντε έως έξι, αντί για εννιά ή δέκα).

Την ίδια στιγμή πάντως, ολοκληρώνεται και για τους τελευταίους «τυχερούς-άτυχους» η υποβολή των «φαρμακερών» φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2011.

Την Κυριακή αναμενόταν να υποβληθούν στο σύστημα Taxisnet άλλες 100.000 δηλώσεις.

«Τυπικά», το σύστημα κλείνει στις 8 το πρωί της Δευτέρας. Υπάρχουν και 140.000 δηλώσεις στις εφορίες, που έχουν υποβληθεί χειρόγραφα και η εκκαθάρισή τους δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως κατά μέσο όρο επτά στις δέκα δηλώσεις βγαίνουν χρεωστικές κατά την εκκαθάριση, με μέσο ποσό συπμπληρωματικού φόρους σχεδόν 2.000 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Αύγουστος, 2012, 12:17 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr