Εκτίμηση ζημιών στις καλλιέργειες φασολιών λόγω καύσωνα σε Καστοριά,Φλώρινα,Κοζάνη. Ηεκτίμηση των ζημιών μετά τις 10 Αυγούστου –

Μετά τις 10 Αυγούστου θα ξεκινήσει το έργο των εξατομικευμένων εκτιμήσεων για την κάλυψη των ζημιών που προκάλεσε ο καύσωνας στις καλλιέργειες φασολιών στους νομούς Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμου Χαρακόπουλου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, στόχος είναι ο προσδιορισμός του ύψους των ζημιών να γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Οι σχετικές αποζημιώσεις θα καταβληθούν στους δικαιούχους παραγωγούς, μετά την ολοκλήρωση της εκτιμητικής διαδικασίας και την κοινοποίηση των πορισμάτων, με την προϋπόθεση ότι οι πληγέντες παραγωγοί έχουν υποβάλει Ενιαία Δήλωση Καλλιέργειας για το έτος 2012 και είναι ασφαλιστικά ενήμεροι.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2012, 1:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr