Εφεδρεία μετ’ εξετάσεων

Σοβαρά εξετάζεται από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το ενδεχόμενο διενέργειας μιας ηλεκτρονικής εξέτασης πολλαπλών επιλογών, προκειμένου να αναδειχθούν οι ικανότεροι από το προσωπικό που χρειάζεται για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Στόχος του υπουργείου φαίνεται πως είναι η εφαρμογή της εφεδρείας με οριζόντια κριτήρια, γι’ αυτό και έχουν πέσει στο τραπέζι σκέψεις για υποβολή των υπαλλήλων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σε τεστ γενικών γνώσεων και αντίληψης, ενώ δεν αποκλείεται να περιληφθούν και ορισμένες ερωτήσεις κρίσεως.

Εκτός εξέτασης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να είναι οι υπάλληλοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, για τους οποίους μελετάται να οριστεί διαφορετική διαδικασία αξιολόγησης, στην οποία θα μπορούσαν να μοριοδοτούνται, μεταξύ άλλων, η προϋπηρεσία και η εμπειρία τους, καθώς και κοινωνικά κριτήρια.zougla.gr

Υπό διερεύνηση είναι κατά πόσο σε αντίστοιχα τεστ θα υποβληθούν και οι υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Αύγουστος, 2012, 12:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr