Συμβουλές και στήριξη του ΕΒΕ Καστοριάς μόνο σε αυτούς που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Όλοι οι άλλοι για τα μπάζα……..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Το Επιμελητήριο Καστοριάς, αρωγός των επιχειρήσεων του Νομού, ενημερώνει τους επιχειρηματίες του Νομού Καστοριάς ότι υιοθετεί τη δράση νομικής υποστήριξης-συμβουλευτικής των επιχειρήσεων-μελών του με την παροχή δωρεάν νομικών υπηρεσιών συμβουλευτικής και εξειδικευμένης πληροφόρησης για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η άμεση και έγκυρη αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη λειτουργία της επιχείρησης, στοχεύοντας στην ελαχιστοποίηση των εμποδίων του επιχειρηματικού περιβάλλοντος .

Συγκεκριμένα, η νομική υποστήριξη παρέχεται για θέματα: Εργασιακά, Ίδρυσης-λειτουργίας-εγκατάστασης-λύσης επιχειρήσεων, Ασφαλιστικά, Φορολογικά, Συνταξιοδοτικά ενώ η υποβολή του ερωτήματος μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

-ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα ερωτήματος στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς ( www.kastoriachamber.gr – νομική υποστήριξη Επιμελητηρίου-υποβολή αιτήματος)

-με κατάθεση ερωτήματος αυτοπροσώπως στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς, Μητροπόλεως 60.

Η νομική υπηρεσία του Επιμελητηρίου αφού ερευνήσει την υπόθεση, αποστέλλει την απάντηση-γνωμοδότηση της μέσω e-mail στον ενδιαφερόμενο.

Επισημαίνεται ότι ο νομικός του Επιμελητηρίου δεν έρχεται σε άμεση επαφή με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και η συναλλαγή καθώς και η απάντηση-γνωμοδότηση είναι απόρρητη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα τηλ.:2467028981, 26926.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Αύγουστος, 2012, 3:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr