Εξευτελίζει πολλούς η απόφαση Σαμαρά. Από μόνοι τους κάποιοι θα έπρεπε να έχουν ανακαλέσεις τις απαράδεκτες προσλήψεις

Ο πρωθυπουργός με την απόφαση του να μην επιτρέπει τέτοιες απαράδεκτες από »πόρτες και παράθυρα» προσλήψεις συγγενικών και όχι μόνο προσώπων στέλνει ειδικά στα τελευταία τρία επίμαχα πρόσωπα, Τραγάκη,Πολύδωρα,Πετσάλνικο σκληρό μήνυμα.

Ευθιξία,ηθική,τόλμη,ίσες ευκαιρίες,ΑΣΕΠ αυτά ακούγαμε χρόνια από τοπικούς και όχι μόνο πολιτικούς. Η απόφαση του πρωθυπουργού να τους κράξει για τα συγγενικά πρόσωπα νομίζουμε πως τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Τα πολιτικά αυτά πρόσωπα και όχι μόνο φυσικά,θα έπρεπε με τόλμη θάρρος και σοβαρότητα να ανακαλέσουν τουλάχιστον ότι τις όποιες προσλήψεις τους από 6 Μαΐου και μετά. Ξεκάθαρα μπαίνει ηθικό θέμα.

Ο κ. Πετσάλνικος χρόνια τώρα στον ν. Καστοριάς μιλούσε για αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες.

Η απάντηση πάντως του πρωθυπουργού εξευτελίζει πολλούς……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Αύγουστος, 2012, 8:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr