Απίστευτο, πριν λίγες βδομάδες είχαμε τοπικά πανηγύρια για την σύσταση του φορέας διαχείρισης λίμνης ( δηλ. το ότι είχε υπογραφεί ο φορές) και σήμερα σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες μας έχει υπογραφεί η κατάργηση του.

Καταρχήν οι δυο μεγάλοι μας βουλευτές, Μαρία,Βαγγέλης άντε σας »εμπιστευόμαστε »ότι σίγουρα θα αλλάξετε την απόφαση.

Νέα στοιχεία σε λίγο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Αύγουστος, 2012, 5:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Απίστευτο, πριν λίγες βδομάδες είχαμε τοπικά πανηγύρια για την σύσταση του φορέας διαχείρισης λίμνης ( δηλ. το ότι είχε υπογραφεί ο φορές) και σήμερα σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες μας έχει υπογραφεί η κατάργηση του.”

 1. Ο φορέας διαχείρισης της λίμνης θα έπρεπε να έχει συσταθεί εδώ και 5 χρόνια…. Δεν είναι δυνατόν μια περιοχή Natura να μην ελέγχεται από πουθενά!!! Ας μην περιμένουμε να καλυτερεύσει η κατάσταση της λίμνης εφόσον δεν υπάρχει έλεγχος….

  Επιπλέον, η Ελλάδα έχει υπογράψει τον νόμο πλαίσιο για την καλή κατάσταση των υδάτων 2000/60/ΕΕ που την υποχρεώνει να κάνει καταγραφή της κατάστασης των υδατικών συστημάτων της χώρας (άρα και της λίμνης της Καστοριάς). Ήδη είμαστε εκτός χρονοδιαγράμματος και απλά περιμένουμε τα πρόστιμα.

  Όσο αναφορά το παραπάνω σχόλιο (JON), κατα την γνώμη σου (δεδομένου της οικονομικής κατάστασης της χώρας), θα πρέπει να παγώσουν όλες οι διεργασίες τόσων ετών γιατί 5-10 ή ακόμα και 100-200-1000 άτομα δεν έκαναν καλά την δουλειά τους; Τι θεωρούμε σημαντικό αυτήν την στιγμή για την χώρα; Την διανομή συσσιτίων στα σχολεία και τις εκκλησίες; Μόνο;

  Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούμε να φωνάζουμε για ΟΛΑ και ταυτόχρονα να μην θέλουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!

 2. JON

  Μας δουλεύετε και σείς ρε?..Άκου φορέας διαχείρησης λίμνης και μετά σας πειράζουν οι δημόσιοι υπάλληλο. Αυτοί που θα μπούν εκεί απο που θα πληρώνονται? και ποιοι θα έιναι? Και τί θα κάνουν? Δήθεν μελέτες για την λίμνη και θα πέρνουν ένα κάρο επιδόματα? Για να σοβαρευτούμε λίγο..Άντε μ αυτές τις μ*λακίες ακόμα αυτό μας μάρανε!!!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr