Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα-Χρυσή Αυγή στην Κοζάνη.Σύντομα σε όλη την Δ.Μακεδονία

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, συναγωνιστές της Τ.Ο. Κοζάνης επισκέφθηκαν το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης και προέβησαν στην δημιουργία τράπεζας αίματος «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής προσφέροντας εθελοντικά τις πρώτες μονάδες αίματος.

Τις επόμενες εβδομάδες ομάδες εθελοντών από όλη την Κοζάνη θα ενισχύσουν με μονάδες αίματος την τράπεζα αίματος «Πράσινη Πτέρυγα» για όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου πολίτη και με τις δράσεις της κάνει την κοινωνική αλληλεγγύη προς τους Έλληνες χειροπιαστό έργο.
Τηλ. επικοινωνίας της Τ.Ο. Κοζάνης:  6984 342137

Σύντομα θα δημιουργηθούν τράπεζες αίματος «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής σε όλα τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε οι συμπολίτες μας να μπορούν να εξυπηρετηθούν και να καλύπτονται όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Σεπτέμβριος, 2012, 7:17 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr