Οι συμβάσεις με τους προσληφθέντες έχουν ολοκληρωθεί αλλά προκύπτει σε κάποιες περιπτώσεις νέο πολύ ιδιαίτερο θέμα-πρόβλημα

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας –

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ alphafm.gr –

Το ινστιτούτο εργασίας μετά τα πολλαπλά προβλήματα με τις αιτήσεις και την ανακοίνωση των περίφημων ονομάτων ζήτησε ο κάθε ένας να προσκομίσει βεβαίωση ανεργίας επίσημα από τον ΟΑΕΔ ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Μαθαίνουμε πως σε πολλές περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στον Ν. Καστοριάς προέκυψε νέο πρόβλημα.

Σε κάποιες περιπτώσεις για παράδειγμα, κάποιος έκανε αίτηση Απρίλιο με την ενεργή του κάρτα ανεργίας η οποία ήταν σε ισχύ με το εκκαθαριστικό του 2011 ( δηλ. οικονομικό έτος 2010).

Σήμερα που προσήλθε και ζήτησε βεβαίωση ανεργίας του ζητήθηκε το νέο εκκαθαριστικό του 2012 για το οικονομικό έτος του 2011 αλλά εντοπίσθηκε πως το 2011 υπήρχε απασχόληση του που σημαίνει ότι αυτός το 2011 εργάσθηκε άρα η κάρτα με την οποία έκανε τον Απρίλιο την αίτηση ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να του δίνει μόρια από το 2011 αφού εργάζονταν και δεν ήταν άνεργος.

Είναι ένα ακόμη μεγάλο θέμα μαζί φυσικά με τις 10δες ενστάσεις που έχουν κατατεθεί για την περίφημη 5μηνη απασχόληση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Σεπτέμβριος, 2012, 6:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Οι συμβάσεις με τους προσληφθέντες έχουν ολοκληρωθεί αλλά προκύπτει σε κάποιες περιπτώσεις νέο πολύ ιδιαίτερο θέμα-πρόβλημα”

 1. Achilles Gk

  Όλη η διαδικασία ηταν παρωδία. Τελευταία φορά που δούλεψα ήταν το 2009. Από τότε είμαι άνεργος. Δηλαδή 2.5 χρόνια. Η προξήρυξη ζητούσε εκκαθαριστικό 2010, δηλαδή για εισοδήματα του 2009. Άρα δεν παίρνω μόρια λόγω ειδοσήμαδος.
  Κάποιος που ήταν άνεργος το 2009 αλλά εργαζόταν το 2010 έχει περισσότερα μόρια από εμένα και ας είχε τη μισή ανεργία…..

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr