Κυβερνητικό «στοπ» στις προσλήψεις «ημετέρων» Μάλλον βρέθηκε όμως ο τρόπος για να παρακάμψουν κάποιοι και αυτή την απόφαση….

Απαγόρευση πρόσληψης συζύγων και συγγενών μέχρι δευτέρου βαθμού των υπουργών και των υφυπουργών στα πολιτικά γραφεία τους, θεσπίζει κοινή τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που κατατέθηκε στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι την προώθηση της εν λόγω ρύθμισης, που αφορά μετακλητούς υπαλλήλους, ειδικούς σύμβουλους και ειδικούς συνεργάτες, ζήτησε από τους δύο υπουργούς ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την αποκάλυψη σειράς «οικογενειοκρατικών» διορισμών στη Βουλή των Ελλήνων.

Η ρύθμιση δεν περιλαμβάνει ωστόσο τη Βουλή, καθώς απαιτείται προηγουμένως να υπάρξει αλλαγή στον Κανονισμό, για την οποία έχει δεσμευθεί, πάντως, ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Απλά, το γνωστό Ελληνικό » παραθυράκι » σίγουρα μετά από αυτά, ο ένας θα προσλαμβάνει τα συγγενικά πρόσωπα του άλλου και ο άλλος του άλλου……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2012, 6:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κυβερνητικό «στοπ» στις προσλήψεις «ημετέρων» Μάλλον βρέθηκε όμως ο τρόπος για να παρακάμψουν κάποιοι και αυτή την απόφαση….”

 1. […] Απλά, το γνωστό Ελληνικό » παραθυράκι » σίγουρα μετά από αυτά, ο ένας θα προσλαμβάνει τα συγγενικά πρόσωπα του άλλου και ο άλλος του άλλου…….. πηγή: http://www.alphafm.gr/archives/52232 […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr