«Εγκαίνια του νέου Γυμνασίου Χλόης-Φουντουκλή και του Δημοτικού Σχολείου Χιλιοδένδρου – Ποριάς»

Εγκαινιάζεται αύριο Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ το Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδένδρου-Ποριάς και θα ακολουθήσουν στις 10:45 π.μ. τα εγκαίνια του νέου Γυμνάσιο Χλόης – Φουντουκλή, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών , αντιδημάρχων και τοπικών αρχών .

Τα δύο έργα προϋπολογισμού 2.100.000,00 Ευρώ και 2.720.000,00 Ευρώ αντίστοιχα, ήταν ενταγμένα, χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ Δυτικής Μακεδονίας και κατασκευάστηκαν με την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Πρόκειται για δύο νέα σχολικά κτίρια, σύγχρονων προδιαγραφών, που θα προστεθούν στην δύναμη των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας για να καλύψουν τις ανάγκες της σχολικής στέγης.

Το Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδένδρου – Ποριάς, που θα λειτουργεί ως εξαθέσιο, είναι ένα διώροφο σχολικό συγκρότημα συνολικού εμβαδού 1.075 m2. Αποτελείται από έξι (6) αίθουσες διδασκαλίας, δύο (2) εργαστηριακές αίθουσες και βιβλιοθήκη.

Στον αύλειο χώρο του κατασκευάστηκε ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα γήπεδο βόλεϊ, ενώ μεγάλο μέρος της αυλής θα καλυφθεί από πράσινο.

Το Γυμνάσιο Φουντουκλή, συνολικού εμβαδού 1415 m2 αποτελείται από δύο ορόφους, επτά (7) αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εργαστήριο πληροφορικής, φυσικοχημείας, Τεχνολογίας, Παρασκευαστήριο και βιβλιοθήκη.

Στον αύλειο χώρο του υπάρχει ένα γήπεδο μπάσκετ, ενώ μεγάλο μέρος της αυλής θα καλυφθεί από πράσινο.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Σεπτέμβριος, 2012, 8:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr