Ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης είναι τελικά ο πρόεδρος της Καστοριάς, για την περίοδο 2012-2013.

Το Δ. Σ. της ομάδας δηλώθηκε σε Ι.Κ.Α. και εφορία, σήμερα το πρωί, με τον κ. Ουσταμπασίδη να βρίσκεται στη θέση του προέδρου του ιστορικό συλλόγου.
Ο μέχρι πρότινος φερόμενος σαν πρόεδρος Λευτέρης Υφαντίδης, κατέλαβε την θέση του αντιπροέδρου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φόρτος εργασίας που έχει, δεν του επιτρέπει να ηγηθεί.
Την θέση του γραμματέα κατέλαβε ο Ηλίας Τοκατλίδης, ενώ την σημαντική θέση του ταμία ο Σωκράτης Πέλκας. Γενικός αρχηγός θα είναι ο Γιάννης Μιχάλτσες, ενώ μέλη θα είναι ο Νίκος Δουλγερίδης, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Λάζαρος Λαζάρου και ο Παναγιώτης Βρουσουκίδης, με τον τελευταίο να κατέχει και την νευραλγική θέση του υπεύθυνου τύπου της ομάδας μας.
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Χρήστος Ασμακίδης, Βασίλης Μπότσαρης, Αντώνης Τάτες και Βασίλης Χριστόπουλος.
Αναλυτικά το Δ. Σ. της Καστοριάς, μετά την τελευταία του αναδιάρθρωση, έχει ως εξής:
Ουσταμπασίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος), Υφαντίδης Ελευθέριος (Αντιπρόεδρος), Τοκατλίδης Ηλίας (Γραμματέας), Πέλκας Σωκράτης (Ταμίας), Μιχάλτσες Ιωάννης (Γενικός Αρχηγός), Δουλγερίδης Νικόλαος (Μέλος), Δημητριάδης Δημήτριος (Μέλος), Λαζάρου Λάζαρος (Μέλος), Βρουσουκίδης Παναγιώτης (Μέλος), Ασμακίδης Χρήστος (Αναπλ. Μέλος), Μπότσαρης Βασίλειος (Αναπλ. Μέλος), Τάτες Αντώνιος (Αναπλ. Μέλος) και Χριστόπουλος Βασίλειος (Αναπλ. Μέλος).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2012, 8:17 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr