Δεχόμαστε μόνο με 0.65 τουλάχιστον την τιμή ανά λίτρο στο πετρέλαιο θέρμανσης. Τα υπόλοιπα ζητήστε τα από αυτούς που τα φάγανε……

Έρχεται μεγάλη κοινωνική έκρηξη στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ και όχι μόνο-

Οι απίστευτες μειώσεις στις αποδοχές μας, η ακρίβεια, τα χαράτσια, οι πολλοί επιπλέον φόροι θα »δικαιολογούσαν» την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για την Δ. Μακεδονία, τουλάχιστον στα 0,65

Δεν είναι υπερβολές, κοιτάξτε τι ακριβώς έχει γίνει. Υπολογίστε μισθούς,αποδοχές,ξαφνικές μειώσεις και θα αντιληφθούμε όλοι πολύ απλά πως και αυτή η τιμή αναλογικά είναι και κάπως τσιμπημένη ( δεν μιλάμε για 1 ευρώ η 1,30) .

Πολιτικοί,αυτοδιοικητικοί και όλοι γενικά οι παράγοντες της Καστοριάς και της Δ. Μακεδονίας πρέπει να καταλάβουν ένα από πράμα, δεν θα σταματήσουμε με τίποτα να διεκδικούμε το αυτονόητο.

Πρέπει να υπάρξει ειδική τιμή για τους 7-8 μήνες χειμώνα.

Περιθώριο για πολιτικές και ανόητες δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Ιστορίες για αγρίους, του στιλ, ΤΡΟΙΚΑ, δημόσιο χρέος, δεν μπορούμε….. και τέτοιες μπούρδες σε αυτούς που με την διοίκηση τους μας χρεοκόπησαν .

Κανένας υπάλληλος του δημόσιου η του ιδιωτικού τομέα δεν σας φταίει κανένας συνταξιούχος δεν σας έδινε κυβερνητικές συμβουλές, τα κάνατε μόνοι σας,εσείς περίπου 500-600 πολιτικοί που περάσατε από την βουλή από το 1974 μέχρι και σήμερα.

ΤΕΛΟΣ, η τιμή πρέπει για να μην θρηνήσουμε θύματα από τον βαρύ χειμώνα να πάει περίπου στο 0.65 ανά λίτρο.

Το κλίμα που βλέπουμε όλοι μας είναι πολύ βαρύ. Βουλευτές και κόμματα να αντιληφθούν πως αν τολμήσει κανείς να μην αλλάξει μια τέτοια απαράδεκτη καταδικαστική απόφαση για χιλιάδες πολίτες δυστυχώς θα πρέπει να αναλάβει και το κόστος της κοινωνικής έκρηξης που είναι μπροστά μας.

Παραιτήσεις,προτάσεις και ότι άλλο θέλει κανείς να σκεφτεί, δεν θα ανεχτεί κανείς δικαιολογίες.

Τα κλεμμένα και τα χρήματα που λείπουν για να πληρώσουμε το δημόσιο έλλειμμα να τα βρείτε σε αυτούς που διοίκησαν, που φοροδιαφεύγουν, που οι λανθασμένες αποφάσεις τους με σπατάλες ( Πάρκα,συμβούλους,συνεργάτες,μίζες,σκάνδαλα) και ότι άλλο έχει αποκαλυφθεί χρεοκόπησαν την χώρα.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2012, 1:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δεχόμαστε μόνο με 0.65 τουλάχιστον την τιμή ανά λίτρο στο πετρέλαιο θέρμανσης. Τα υπόλοιπα ζητήστε τα από αυτούς που τα φάγανε……”

 1. JON

  Το κεφάλι κάτω πρόβατα. Μια ζωή Ν.Δ ε? και ΠΑΣΟΚ? ε? πάρτε να χετε ρε και πάλι ΝΔ ψηφίσατε, φάτε τους στην μάπα και μην ακούσω τσιμουδιά. 60% ΝΔ μια ζωή τώρα καθίστε στην εξαθλίωση και μη μιλάτε….Τα χειρότερα δεν σας τα είπαν ακόμα!!! Είστε άξιοι της μοίρας σας!!

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr