Από την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για τα κριτήρια του επιδόματος θέρμανσης

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για τα κριτήρια καταβολής του επιδόματος θέρμανσης που θα συνοδεύει η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, από τις 15 Οκτωβρίου.

Το θέμα συζητήθηκε σήμερα σε συνάντηση των εκπρόσωπων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, στο πλαίσιο του διαλόγου για το φορολογικό σύστημα. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν, μεταξύ των άλλων, το θέμα του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, καθώς, επίσης, και θέματα που έχουν σχέση με τη διαδικασία, τα κριτήρια και τους δικαιούχους του επιδόματος.

Παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι στη σύσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις και την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο διάλογος. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, θα είναι η γεωγραφική περιοχή διαμονής των φορολογούμενων, καθώς και το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2012, 2:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr