Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Γούνας του HongKong – Συμμετοχή Ελληνικών – Καστοριανών επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Καστοριάς για έκτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου ( ΟΠΕ ) και με βάση την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Καστοριάς για την ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων πληροφορεί ότι θα υπάρξει ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Γούνας του HongKong που θα πραγματοποιηθεί 25-28 Φεβρουαρίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη με τη σφραγίδα της εταιρείας στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη διαδικασία συμμετοχής στην έκθεση, παρακαλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καστοριάς,Yπεύθυνη:κ.Τογκαρίδου Κωνσταντίνα τηλ:2467028981, 27537 email: togaridou.konstantina@kastcham.gr

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2012, 1:12 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr