Χωρίς γιατρούς και υλικά από σήμερα τα νοσοκομεία! Ξεκινούν επισχέσεις και εμπάργκο

Τα δύσκολα ξεκινούν από σήμερα και για το ΕΣΥ καθώς σε επισχέσεις εργασίας προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ και οι προμηθευτές σταματούν τη χορήγηση αναλώσιμων υλικών χωρίς μετρητά και κάνουν πλήρες εμπάργκο σε 8 μεγάλα νοσοκομεία.

Επίσχεση εργασίας ξεκινούν οι περίπου 22.000 γιατροί Δημόσιων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, σε όλη τη χώρα, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων εφημεριών, τη διατήρηση των εισοδημάτων τους, καθώς και την έκδοση ασφαλών προγραμμάτων εφημέρευσης.

Κατά τη διάρκεια της επίσχεσης θα εξυπηρετούνται όλα τα επείγοντα περιστατικά ενώ τα ραντεβού θα πρέπει να επαναπρογραμματιστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2012, 8:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr