Σύσκεψη για το επίδομα θέρμανσης

Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για τη σήμερα Δευτέρα στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη, με τη συμμετοχή στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Το βαθμό στον οποίο θα εξισωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο κίνησης και στο πετρέλαιο θέρμανσης καλείται να οριστικοποιήσει σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, που θα καθορίσει το πόσο «τσουχτερός» θα είναι από φέτος ο εφοδιασμός με καύσιμα για θέρμανση.

Στην ίδια σύσκεψη, όπως αναφέρουν Τα Νέα, θα οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για το εάν και πώς θα δοθεί επίδομα θέρμανσης ή εάν η κυβέρνηση στραφεί στην εναλλακτική της κλιμακωτής επιστροφής φόρου για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης με συνυπολογισμό εισοδηματικών, κλιματικών και στεγαστικών κριτηρίων.

Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη, με τη συμμετοχή στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2012, 9:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr