Κανονικά από σήμερα η λειτουργία των ΤΕΙ

Τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ) λειτουργούν από σήμερα κανονικά σε ολόκληρη τη χώρα αφού δεν ελήφθη απόφαση συνέχιση της αποχής. Οι καθηγητές των ΤΕΙ αποφάσισαν όμως να συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ)και της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) και συγκεκριμένα στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου.

Οι καθηγητές των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, αποφάσισαν εκτός από τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου να συμμετάσχουν σε κινητοποιήσεις σε συνεργασία και με τους άλλους φορείς της Ανώτατης Εκπαίδευσης, καθώς και τη διοργάνωση συλλαλητηρίων, κατά τις επόμενες ημέρες, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Οι καθηγητές διεκδικούν «ενιαίο μισθολόγιο δημόσιων λειτουργών, με ενσωμάτωση στο βασικό μισθό των σημερινών επιδομάτων. Να μη γίνει καμία μείωση του έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού γιατί, ήδη, τα ιδρύματα λειτουργούν οριακά και ο κίνδυνος να μην πραγματοποιούνται πολλά εργαστηριακά μαθήματα είναι ορατός. Άμεσο διορισμό όσων έχουν εκλεγεί σε θέσεις μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού τα τελευταία δυόμισι χρόνια».zougla.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2012, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr