Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην ετήσια εκδήλωση μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έδωσε το παρών στην ετήσια εκδήλωση μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή που οργάνωσε η Π.Ε. Καστοριάς. Ο υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής, Τούφας Στέλιος εκπροσώπησε το κίνημα μας και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Πλατείας Μακεδονομάχων στην Καστοριά. Παρόντες ήταν όλοι οι Πολιτειακοί, Στρατιωτικοί και Θρησκευτικοί παράγοντες του Νομού Καστοριάς και πλήθος κόσμου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι της Καστοριάς, με το πέρας της κατάθεσης στεφάνου από τη Χρυσή Αυγή, αντέδρασαν με θερμά χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες, ενώ αντίστοιχα για τους βουλευτές της Ν.Δ. και του Συ.Ριζ.Α. οι αντιδράσεις ήταν εντελώς παγερές και αδιάφορες.

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2012, 6:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr