Σύσταση Γραφείου Συμβουλευτικής στο Δήμο Ορεστίδος

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης ο Δήμος Ορεστίδος από σήμερα λειτουργεί Γραφείο Συμβουλευτικής με την απασχόληση ψυχολόγου που ειδικεύεται στην κλινική και σχολική-εξελικτική ψυχολογία.

Πιο συγκεκριμένα, το Γραφείο Συμβουλευτικής θα παρέχει ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική σε μαθητές και γονείς, θα δημιουργήσει ομάδες γονέων, θα αναλάβει ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις και στήριξη ευπαθών ομάδων και ηλικιωμένων. Παράλληλα, θα υπάρξει συνεργασία με όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστίδος (παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), ενώ θα συμβουλεύει σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το γραφείο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 8:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. για πέντε μήνες μέσω του προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ορεστίδος.

Στεγάζεται στο κτήριο του παλιού λυκείου Άργους Ορεστικού (Παύλου Μελά 2, δίπλα στο νέο ΚΕΠ), ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2467351345.

Οι επισκέψεις στο Γραφείο Συμβουλευτικής γίνονται κατόπιν ραντεβού, ενώ υπάρχει δυνατότητα και για επισκέψεις κατ’ οίκων μετά από συνεννόηση με την ψυχολόγο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2012, 8:41 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr