Μεγάλη ένστολη διαμαρτυρία των αστυνομικών Δ. Μακεδονίας την Παρασκευή 21/9/2012 στις 11:00

Η ένστολη διαμαρτυρία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης,Γρεβενών,Καστοριάς και Φλώρινας  θα πραγματοποιηθεί έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης την Παρασκευή 21/9/2012 και ώρα 11 π.μ.

»Καλούμε όλους τους συναδέλφους-μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην παραπάνω εκδήλωση. Η ακύρωση των προσχεδιασμένων άδικων περικοπών της κυβέρνησης απαιτεί μακροχρόνιο και συνεχή αγώνα.  Απαραίτητη προϋπόθεση στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι η συσπείρωση όλων των συναδέλφων γύρω από την Ένωση και την Πανελλήνια Ομοσπονδία.Συνάδελφοι, όλοι μαζί θα στείλουμε το μήνυμα της ενότητας, της συσπείρωσης και της αποφασιστικότητας για την ματαίωση των μέτρων της κυβέρνησης.

Δεν είναι πλέον θέμα διεκδίκησης καλών συνθηκών εργασίας. Είναι θέμα επιβίωσης»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2012, 1:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr