Με απόφαση κατά πλειοψηφία η ομάδα του Μ. Χατζησυμεωνίδη ψήφισε την επέκταση του ωραρίου για τα καταστήματα, cafe,bar κτλ

Ο δήμος Καστοριάς και παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας Κοντόπουλου ψήφισε την επέκταση του βραδινού ωραρίου σε bar καφετέριες νυχτερινά μαγαζιά, τον χειμώνα από 23.00 – 24.00 και το καλοκαίρι από 24.00 – 01.00

Η επέκταση του ωραρίου ήταν αίτημα των καταστημάτων κυρίως της Μ.Αλεξάνδρου τα οποία όμως πολλές φορές παρενοχλούν απίστευτα δεκάδες πολίτες που απλά θέλουν να κοιμηθούν η να ξεκουραστούν με την ησυχία τους.

»Η μουσική πολλές φορές ακόμα και στις 02.00 η και 03.00 ξεπερνά κάθε όριο» δηλώνουν στον alphafm.gr αγανακτισμένοι κάτοικοι της Μ.Αλεξάνδρου.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xj8nWVW8ZMg[/youtube]

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2012, 8:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Με απόφαση κατά πλειοψηφία η ομάδα του Μ. Χατζησυμεωνίδη ψήφισε την επέκταση του ωραρίου για τα καταστήματα, cafe,bar κτλ”

 1. NoName

  Μαζί με την αύξηση του ωραρίου κήρυξε και τον πόλεμο στους κατοίκους της Καστοριάς. Ανίκανοι μόνο για bar και cafe είστε.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr