Όποιοι πολιτικοί δεν φοβούνται τις αποκαλύψεις και τους ελέγχους απλά ας μας το πουν……..

Υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα ( νυν και ΠΡΩΗΝ) που ενοχλούνται με τις αναφορές για εμβάσματα,φοροδιαφυγή και όλα αυτά τα αίσχη που βγαίνουν για ύποπτο πλουτισμό φοροδιαφυγή και πολλά άλλα.

Τα πράματα για ορισμένους είναι πολύ απλά, για να μην τσουβαλιάζει κανείς τους πάντες και τα πάντα αυτοί οι πολιτικοί που δεν θέλουν να τους συνδέουν με παράνομες ενέργειες, μπορούν όποτε θέλουν να βγουν με συνέντευξη η και με ανακοίνωση που να λέει ας πούμε » Δεν έχω καταθέσεις σε Ελβετικές τράπεζες, δεν έβγαλα εγώ η σύζυγος μου τα παιδιά μου κτλ. χρήματα σε άλλες τράπεζες, η έβγαλα και τα έβαλα στον πεθερό μου στον αδελφό μου, οι επενδύσεις μας είναι αυτές……. και άλλα τέτοια ας πούμε » ( τυχαία παραδείγματα αναφέρουμε)

Κάντε εσείς λοιπόν ανακοινώσεις και μετά αφήστε ΣΔΟΕ & εισαγγελείς να κάνουν την δουλειά τους.

Και ο Άκης αρχικά μας είπε » πάω στην δικαιοσύνη, δεν ισχύουν όλα αυτά, αλλά………

 

Είναι εύκολο λοιπόν κάποιος να αποσυνδεθεί από ότι θέλει, αρκεί δημόσια να τα παρουσιάσει και από κει και μετά άσε τα media να λένε ότι θέλουν…….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Σεπτέμβριος, 2012, 1:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr