Συνάντηση Διαμαντόπουλου με Σωματείο Γουνεργατών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 23/09/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Γουνεργατών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που μαστίζουν τον χώρο, όπως η ανασφάλιστη εργασία,η αύξηση των ωρών εργασίας, καθώς και το ζήτημα των συμβάσεων εργασίας· προβλήματα για την ανάδειξη των οποίων θα υπάρξουν δράσεις στο εγγύς μέλλον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στέκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και των διεκδικήσεών τους, μέσα από πραγματικά και μάχιμα σωματεία τα οποία δεν εξυπηρετούν τα εργοδοτικά συμφέροντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ από την πλευρά του, στο πλαίσιο της στήριξης αυτών, έχει καταθέσει ήδη πρόταση νόμου για την επαναφορά της μετενέργειας, καθώς και άλλων ρυθμίσεων που αφορούν την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Σεπτέμβριος, 2012, 8:32 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr