Η Μ.Αντωνίου σε φορείς και υπηρεσίες της Π.Ε Καστοριάς

Επισκέψεις σε φορείς και Υπηρεσίες στην Π.Ε Καστοριάς, πραγματοποίησε την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Καστοριάς, κ. Μαρία Αντωνίου.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, όπου ενημερώθηκε για τα θέματα του κτιριακού αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία της Π.Υ Καστοριάς όπως την δυνατότητα λειτουργίας 24ώρου. Η κ. Αντωνίου δεσμεύτηκε να μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο τα θέματα της Π.Υ. Καστοριάς και να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη τους.

Στο 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς, το οποίο, μετά από πολλές προσπάθειες, στεγάζεται πλέον στο νέο κτίριο, όπου συναντήθηκε με τους εκπαιδευτικούς, και ευχήθηκε η νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκινάει με καλύτερες προοπτικές καθώς οι μαθητές έχουν εγκαίρως στα χέρια τους τα σχολικά βιβλία, να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργική και εποικοδομητική.

Στην ΑΝΚΑΣ, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για την πορεία εξέλιξης των προγραμμάτων.

Μετά το τέλος των επισκέψεων, η κ. Αντωνίου δήλωσε:

« Είναι υποχρέωση μου, να επισκέπτομαι τις Υπηρεσίες, να ενημερώνομαι για τα προβλήματα και να παλεύω για την επίλυση τους. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, και είναι χρέος όλων μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Σεπτέμβριος, 2012, 10:01 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr