Βαριά πρόστιμα για ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Το νούμερο είναι απίστευτο. Αυτή τη στιγμή στη χώρα κυκλοφορούν 2 εκατομμύρια ανασφάλιστα αυτοκίνητα όπως αποκάλυψε ο έλεγχος του υπουργείου Μεταφορών και των ασφαλιστικών εταιρειών.

Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο μέρος αυτοκινήτων που εμφανίζονται ως ανασφάλιστα αλλά είναι εκείνα που οι ιδιοκτήτες τους απέσυραν τις πινακίδες, ωστόσο το ποσοστό ανασφάλιστων είναι τεράστιο. Υπολογίζεται ότι τελικά θα υπερβεί το 1,5 εκατομμύριο.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος για το πια από τα ανασφάλιστα έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία το υπουργείο θα αρχίσει να αποστέλλει ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες.

Η επιστολή θα γράφει πως ο ιδιοκτήτης είτε θα πρέπει άμεσα να προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο, είτε να πληρώσει πρόστιμο 25ο ευρώ.

Σε αντίθετη περίπτωση τα στοιχεία θα αποστέλλονται στην τροχαία για τα περαιτέρω.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Σεπτέμβριος, 2012, 8:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr