Γραφείο συμβουλευτικής και γραμμή υποστήριξης από την Π.Ε Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στα πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης, λειτουργεί γραφείο συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης, με την συμμετοχή ειδικευμένου προσωπικού (ψυχολόγου, κοινωνιολόγου και κοινωνικών λειτουργών).Πιο συγκεκριμένα, θα παρέχει Ψυχοκοινωνική και Συμβουλευτική υποστήριξη καθώς και Υπηρεσία Παροχής Πληροφοριών με στόχο την εξοικείωση ατόμων με το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και το κοινωνικό δίκτυο.Στόχος των παραπάνω δράσεων, που απευθύνεται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (ενήλικες, ανήλικους, ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, είναι η υποστήριξη και διευκόλυνση της κάλυψης βασικών αναγκών με την παράλληλη ψυχοκοινωνική στήριξη του. Επιπλέον, επιθυμητή είναι η σωστή ενημέρωση των πολιτών καθώς και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το γραφείο συμβουλευτικής, που στεγάζεται στο 2ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, γραφείο 11) θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8:30 π.μ. – 14:00 μ.μ., για πέντε μήνες, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Οι επισκέψεις στο ανωτέρω γραφείο γίνονται κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 24673 50304, 24673 50291 και 24673 50311, τα οποία παράλληλα θα λειτουργούν και ως γραμμή υποστήριξης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Σεπτέμβριος, 2012, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr