Ξεκίνησε η μεγάλη Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού.Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον των εκθετών

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εμπόρων-εκθετών από ολόκληρη την Ελλάδα ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου με εκατοντάδες προϊόντα κάθε είδους, ψησταριές και Λούνα Παρκ, αποτελώντας έναν σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.

Περισσότεροι από 400 μικροπωλητές καταλαμβάνουν τις 1300 θέσεις που έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο Ορεστίδος με μια διαφορετική διαρρύθμιση φέτος, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρηστική και λειτουργική, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το αντίτιμο ενοικίασης μειώθηκε κατά 15%, δηλαδή επανήλθε στα επίπεδα του 2005.

Έτσι, οι παράγκες που έχουν οριστεί για τα εμπορικά καταστήματα είναι κατά 180 λιγότερες σε σχέση με άλλες χρονιές, κάτι που ικανοποιεί και ένα πάγιο αίτημα των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.

Στο χώρο υπάρχουν ντουζιέρες και χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των εκθετών και των επισκεπτών, ενώ συνεχής θα είναι η παρουσία της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τα μέλη εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας (security) που θα εποπτεύει το χώρο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Σεπτέμβριος, 2012, 12:33 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr