19 επιχειρήσεις της ΕΕΤΤ για διακοπή λειτουργίας παράνομων Ρ/Τ σταθμών – Έκλεισαν ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην Καστοριά

Ειδικότερα, στην Αττική, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛΑΣ με τους τεχνικούς πραγματογνώμονες της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού, διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής σε πέντε ραδιοφωνικούς σταθμούς:

 • Δύο χωρίς διακριτικούς τίτλους που εξέπεμπαν στις συχνότητες 106,0MHz και 107,7MHz από το Πέραμα και το όρος Ποικίλο αντίστοιχα, οι οποίοι προκαλούσαν παρεμβολές σε συχνότητα επικοινωνίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε άμεσα το κλιμάκιο επιφυλακής της ΕΕΤΤ.
 • Ένα με διακριτικό τίτλο «Ράδιο Ανατολή» που εξέπεμπε στη συχνότητα 954kHz ΑΜ στη Μεταμόρφωση.
 • Ένα χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε στη συχνότητα 100,6MHz, στο Περιστέρι και προκαλούσε παρεμβολές σε νόμιμο ραδιοφωνικό σταθμό του Ν. Αττικής.
 • Ένα χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε στη συχνότητα 107,7MHz στο όρος Ποικίλο.

Επιπλέον, διακόπηκε η λειτουργία και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός σε έξι τηλεοπτικούς σταθμούς με άσεμνο περιεχόμενο που εξέπεμπαν από τους διαύλους S11, S36, S40, S19, VHF04 και VHF12 στο όρος Ποικίλο.

Το Περιφερειακό Γραφείο της ΕΕΤΤ στην Κρήτη συνέβαλε σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη διακοπή λειτουργίας δύο τηλεοπτικών σταθμών στα Χανιά. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους «KISSAMOS TV» και σταθμό χωρίς λογότυπο που εξέπεμπαν από το κέντρο εκπομπής Μαλάξα στους διαύλους 25UHF και 37UHF αντίστοιχα. Επίσης, διακόπηκε η λειτουργία και κατασχέθηκε μη αδειοδοτημένος αναμεταδότης που παρανόμως εξέπεμπε το πρόγραμμα του «TV CRETA» από το δίαυλο 68UHF στα Πλακάλωνα.

Το Περιφερειακό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε σε αντίστοιχες επιχειρήσεις που αφορούσαν σε τέσσερις ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι οποίοι εξέπεμπαν παράνομα από το Μαυρόβουνο στην Καστοριά («ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ» στα 91,1 MHz, «ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΟΣ» στα 98,4 MHz, «ΛΥΡΑ 100» στα 100 MHz και «ΡΑΔΙΟ ENERGY» στα 101 MHz).

Ακόμα, το Περιφερειακό Γραφείο της ΕΕΤΤ στην Πάτρα συμμετείχε σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη διακοπή λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε στη συχνότητα 107,2MHz, στο Πέτα της Άρτας, προκαλώντας παρεμβολές σε νόμιμο ραδιοφωνικό σταθμό του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Σεπτέμβριος, 2012, 7:04 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr