Εκατοντάδες προσλήψεις για τη στήριξη ρομά και ευπαθών ομάδων

Εκατοντάδες προσλήψεις εποχικού προσωπικού αναμένεται να γίνουν τους προσεχείς μήνες σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της δράσης «Παρεμβάσεις για την Κοινωνικοοικονομική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων» και για την υλοποίηση των πράξεων «Κέντρα Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων».

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι από την έναρξη λειτουργίας του Κέντρων Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων έως και τη λήξη του προγράμματος στις 31 Μαρτίου 2015, με δυνατότητα παράτασης εφόσον το πρόγραμμα συνεχισθεί και πέρα από την παραπάνω ημερομηνία.

Τα Κέντρα θα στελεχωθούν με προσωπικό των ακόλουθων κατηγοριών: ΠΕ Κοινωνικού Λειτουργού ή ΠΕ Κοινωνιολόγου ή ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης ή ΠΕ Ψυχολογίας ή ΠΕ Κοινωνικής Πολιτικής, ΠΕ ή ΤΕ Εκπαιδευτικών ή Ειδικών Παιδαγωγών, ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτών ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών ή ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΥΕ Διαμεσολαβητών (Ρομά και Ευπαθείς Ομάδες), ΥΕ Καθαριότητας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Σεπτέμβριος, 2012, 1:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr