Κόβεται (;) η σύνταξη σε 150.000 συνταξιούχους του ΙΚΑ

Σημαντικά υψηλός είναι ο αριθμός των συνταξιούχων του ΙΚΑ που δεν απεγράφη μέχρι σήμερα, καθώς βάσει των υπολογισμών του Ιδρύματος φθάνουν τους 150.000.

Τα άτομα αυτά, έχουν μόλις 5 ημέρες, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου προκειμένου αυτοπροσώπως να παραστούν στις Τράπεζες από τις οποίες πληρώνονται τις συντάξεις τους ή τα ΕΛΤΑ, και να δηλώσουν φυσική παρουσία. Αλλιώς, δεν θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους, στις 21 Οκτωβρίου, οι συντάξεις Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι, το ΙΚΑ έδωσε παράταση καθώς η προθεσμία απογραφής έληγε στις 28 Σεπτεμβρίου. Όμως, ο μεγάλος αριθμός όσων δεν απογράφησαν οδήγησε τη διοίκηση του Ιδρύματος, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας στην απόφαση για ολιγοήμερη παράταση.

Όμως, όπως δηλώνουν στο υπουργείο Εργασίας, όσοι δεν απογραφούν έως την Παρασκευή, δεν θα πληρωθούν τις συντάξεις τους.

Με δεδομένο τον εντυπωσιακά υψηλό αριθμό όσων δεν συμμετείχαν στην διαδικασία, έχει ενδιαφέρον να φανεί πόσοι από τους 150.000  έχουν αποβιώσει, πόσοι λάμβαναν παράνομα τις συντάξεις μέχρι σήμερα και πόσοι απλώς δεν έχουν ενημερωθεί για την απογραφή.  capital.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Οκτώβριος, 2012, 11:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr