Κανονικά αύριο τα σχολεία στον Δήμο Ορεστίδος με επείγουσα απόφαση-ανακοίνωση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πόλεμος ανακοινώσεων.

Α/θμια και Β/μια εκπαίδευση εναντίον Κεπαπτσόγλου για το αυριανό κλείσιμο των σχολείων στον Δήμο Ορεστίδος .

Με απόφαση του ο δήμαρχος Ορεστίδος Π.Κεπαπτσόγλου ( σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 94 κεφάλαιο ΣΤ΄ «Μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες στους Δήμους» του Ν. 3852/2010 ο Δήμαρχος Ορεστίδος αποφάσισε τα σχολεία του Δήμου να παραμείνουν κλειστά για αύριο Τρίτη 2 Οκτωβρίου λόγω εμποροπανήγυρης) κλείνει όπως κάθε χρόνο τα σχολεία την τελευταία μέρα λόγω της εμποροπανήγυρης.

Σήμερα με σκληρό δελτίου τύπου πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ζητούν από γονείς και μαθητές να πάνε κανονικά στο σχολείο αύριο για μάθημα και να αγνοήσουν την δημοτική απόφαση:

01/10/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εφαρμογή των:

Π.Δ. 104/1979 : “Περί σχολικού  και διδακτικού έτους… των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.”

Π.Δ.200/1998 και 201/1998 :”Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.”

Ν.3852/2010 : “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης … Πρόγραμμα Καλλικράτης”,

καλούμαστε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με το οριζόμενο από αυτά νομοθετικό πλαίσιο σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των σχολικών  μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Καστοριάς και ως εκ τούτου ενημερώνουμε τις εκπαιδευτικές κοινότητες της περιοχής αρμοδιότητάς μας, και ειδικότερα τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστίδος, ότι την Τρίτη, 2/10/2012 θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

Ωστόσο, οι σχολικές μονάδες, ως αναπόσπαστο μέρος της τοπικής κοινωνίας και στα πλαίσια του νομοθετικού πλαισίου περί αργιών και λειτουργίας τους, μπορούν να αναπτύξουν και να εντάξουν στο ωρολόγιο πρόγραμμά τους σχετικές δράσεις με πρωτοβουλία και ευθύνη των Διευθυντών, των Συλλόγων Διδασκόντων, των Μαθητικών Κοινοτήτων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Παρακαλούμε πολύ να λάβουν γνώση του παρόντος εγγράφου οι μαθητές και οι γονείς –κηδεμόνες αυτών, δια των κ.κ Δ/ντριών -Δ/ντών.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Δ. Δ. Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

ΣΤΕΛΛΑ Κ. ΤΕΓΟΥ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ A. ΜΑΣΛΑΡΗΣ

 

Νέες πληροφορίες απο τον Δήμο Ορεστίδος σε λίγο……

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Οκτώβριος, 2012, 7:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr