Συνάντηση του Δημήτρη Βίτσα με αντιπροσωπεία των εκτροφέων γουνοφόρων ζώων

Το Σάββατο 29/09 ο Δημήτρης Βίτσας, Γραμματέας του Συνασπισμού, και ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Καστοριά, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των εκτροφέων γουνοφόρων ζώων στο πλαίσιο επαφών με ολόκληρο τον κλάδο της γούνας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές της εξέλιξης των επενδύσεων στην παραγωγή γουνοφόρων ζώων, ως το πρώτο τμήμα για την καθετοποίηση της παραγωγής γούνας στην περιοχή.

Αναλύθηκε το πλάνο επένδυσης, το οποίο υπηρετεί μια ολιστική φιλοσοφία στον κλάδο της γούνας με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, οι οποίες υπάγονται στο αυστηρό πλαίσιο της νομοθεσίας της Ε.Ε. για την παραγωγή γουνοφόρων, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται στις νέες επενδύσεις εξαιτίας της γραφειοκρατίας του ελληνικού κράτους.

Είναι ήδη γνωστό από την ημερίδα που διοργανώθηκε προεκλογικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τάσσεται υπέρ τέτοιων επενδύσεων, οι οποίες σέβονται το νομικό πλαίσιο της Ε.Ε. και στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή, προσφέρουν εργασία και κρατούν το κόσμο στην περιφέρεια με αξιοπρεπείς όρους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Οκτώβριος, 2012, 7:24 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr