Το μήνυμα του Μητροπολίτη Καστοριάς για το χθεσινό συλλαλητήριο

Αδελφοί μου,

Σε μια περίοδο που η Πατρίδα μας και οι Έλληνες πολίτες δοκιμαζόμαστε από την πρωτοφανή παγκόσμια οικονομική κρίση, που τα αίτια της είναι κυρίως ηθικά και πνευματικά, καλούμαστε από την ακριτική μας Καστοριά, να στείλουμε το μήνυμα της δικής μας δοκιμασίας, για την τιμή του πετρελαίου αλλά και την απόφαση να εξισωθούν οι φόροι του, σε πρωτοφανείς και πάλι για τη χώρα μας καιρικές συνθήκες.

Παιδιά μου, ενώνω δυνατά τη φωνή μου με τη δική σας και ζητώ από τους κυβερνώντες να αφουγκραστούν τα προβλήματα της εξαθλίωσης, της ανεργίας, της πείνας που καθημερινά αντικρίζουμε στην ακριτική μας περιοχή.

Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για τις θερμότερες περιοχές με αυτά της παγωμένης περιοχής της Καστοριάς μας.

Συμμετέχω μαζί σας σε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης καθώς και για οποιονδήποτε άλλο άδικο σχεδιασμό που εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο το λαό των περιοχών μας.

Ο Θεός μαζί σας.

 

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ Σ Α Σ

 

Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2012, 9:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr