100δες πολιτικά και μη πρόσωπα στο στόχαστρο πολιτών, ΣΔΟΕ, εφοριών για ελέγχους, και υποψίες για πολλά

Είναι καλό πάντως και τοπικά π.χ Πετσάλνικος, Σημαιοφορίδης ( πρώην βουλευτές) αλλά και όλα ίσως τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας κυρίως για να μην στοχοποιούνται και αισθάνονται απολογούμενοι, αλλά και γιατί σίγουρα όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι θα είναι καλό λοιπόν να βγουν με ανακοινώσεις και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, δηλ. αν έχουν οι ίδιοι λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες, οι γυναίκες τους, πεθεροί, αδέλφια, επενδύσεις, αγορές,επιχειρήσεις, off-shore και τέτοια που κάθε μέρα ακούμε για πολλούς τόσα πολλά.

Είναι λοιπόν πολύ απλά όλα, » είμαι ο τάδε, οι καταθέσεις είναι αυτές, η γυναίκα μου έχει αυτά, δεν έχω λογαριασμούς αλλού, τα παιδιά μου έχουν αυτά κτλ.

Άντε λοιπόν, να δούμε ποιοί έχουν και ποιοί πολύ άδικα στοχοποιούνται.

Δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην ξεκαθαρίζει κάποιος….

Με όλα τα πολιτικά πρόσωπα από δω και πέρα το ερώτημα είναι απλό, έχετε καταθέσεις στην Ελβετία εσείς η άλλο μέλος της οικογένειας σας;

Είναι δηλωμένα τα χρήματα;

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2012, 8:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr