«Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-2014» – Να στείλουν άμεσα οι ∆ιευθυντές Α’θμιας & Β’θμιας Εκπαίδευσης τις προτάσεις τους

Μόλις ξεκίνησε λοιπόν το Party 2………

Την στιγμή της μεγάλης κόντρας εκπαιδευτικών,προϊσταμένων διευθύντριας με τον σύλλογο Πενταβρύσου, έρχεται κατεπείγουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που ζητά άμεσα να σταλούν όλες οι προτάσεις για μεταβολές στα σχολεία :

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης προχωρά στις προβλεπόμενες από την εκπαιδευτική νομοθεσία μεταβολές (ιδρύσεις, καταργήσεις, συγχωνεύσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί και μετατροπές) σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-14.

Παρακαλούνται οι ∆ιευθυντές Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέχρι 19/10/2012 να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους ( ο κ. Μασλάρης ζητά την μη λειτουργία του δημοτικού Πενταβρύσου)
Μεταβολές στα σχολεία – 09.10.2012

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Οκτώβριος, 2012, 8:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr