Διεκδικούν βραβείο για τις Πρέσπες

Το βραβείο για τον καλύτερο φορέα σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με τη διαχείριση των ποταμών και των υγροτόπων διεκδικεί η Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών.

Ο διαγωνισμός γίνεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και λαμβάνουν μέρος όλοι οι φορείς ή οργανισμοί σε όλο τον κόσμο που ασχολούνται με τη διαχείριση των ποταμών.

Η ελληνική εταιρεία προστασίας Πρεσπών έχει περάσει όλα τα στάδια αξιολόγησης και διεκδικεί το βραβείο ανάμεσα σε υποψηφιότητες από την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ευρώπη.

Απλά μπράβο για τις μεγάλες προσπάθειες.

Σε ότι έχει σχέση με την λίμνη Καστοριάς ΑΠΛΑ τίποτα και από αυτή την δημοτική αρχή.

Καμία ουσιαστική παρέμβαση.

Θλιβερή η είδηση πως έσβησε και ο τοπικός φορές διαχείρισης σχεδόν χωρίς καμία αντίδραση σοβαρή της δημοτικής αρχής και των υπολοίπων φορέων.

 

Πληροφορίες και από ΣΚΑΙ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2012, 8:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr