Πόσοι είναι οι «ακατάλληλοι» δημόσιοι υπάλληλοι;

Έναντι των απολύσεων που ζητούσαν μέχρι πρότινος οι δανειστές, ο Αντώνης Μανιτάκης ξεδίπλωσε κατά τη διαπραγμάτευση το σχέδιο διαθεσιμότητας με την επισήμανση ότι είναι αδύνατον να υπολογίσει εκ των προτέρων τον ακριβή αριθμό των υπαλλήλων που θα οδηγηθούν με αυτό τον τρόπο στην έξοδο.

Στο στόχαστρο βρίσκονται ήδη επίορκοι, αποδεδειγμένα ακατάλληλοι και αδικαιολόγητα απόντες, τους οποίους για πρώτη φορά ο κ. Μανιτάκης υπολόγισε σε περισσότερους από 10.000.

Τη δεύτερη και μεγαλύτερη δεξαμενή θ’ αποτελέσει το πλεονάζον προσωπικό των υπό συγχώνευση-κατάργηση φορέων, που δε θα βρουν θέση προς κάλυψη στους νεοσυσταθέντες οργανισμούς.

Μόνο στο 2ο κύμα 208 φορέων που επίκειται απασχολούνται 20.000 υπάλληλοι. Εξ αυτών περισσότεροι από 3.500 εργάζονται στους 90 φορείς που προτείνεται να μπει «λουκέτο». zougla.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Οκτώβριος, 2012, 9:23 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr